Frøs Sparekasse stafetten – onsdag d. 23 august 2017

: Onsdag den 23. august 2017 kl. 17.55
4×4 km stafetløb eller 5 km walk

Løb og walk på Vejle Atletik Stadion og i Nørreskoven
Frøs Sparekasse stafetten foregår i Nørreskoven og på Vejle Atletik Stadion. Sammensæt dit hold bestående af 4 arbejdskollegaer, familien, venner, naboen, klassen og deltag som herre-, dame- eller mixhold. I kan også deltage som walk-hold, hvor holdets 4 deltagere går samlet på en 5 km rute.

Rute: I Nørreskoven og på Vejle Atletik Stadion. Se ruterne på www. Vejlelober.dk

Start og mål: Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle.

Tilmelding: Online på www.vejlelober.dk eller hos sport24, Torvegade i Vejle, senest d. 17 august.

Startgebyr: 450,00 pr hold.

Tidstagning: Sportstiming. Der gives tid for hvert skift, samt en samlet sluttid. Chippen til tidtagning på stafetholdene sidder i depechen. På walk-holdene sidder der en tidstagnings chip bag på et af holdets startnumre.

Program på løbsdagen:

• Kl. 16.30-17.45 Udlevering af kuvert med startnumre og depeche/chip.
  • Kl. 17.55 Startbølge 1 for walkhold med startnummer 1001-1150 (hold går samlet) – Det er vigtigt, at I starter i den rigtige startbølge af hensyn til pladsen på ruten.
  • Kl. 18.00 Startbølge 2 for walkhold med startnummer 1151-1299 (hold går samlet) – Det er vigtigt, at I starter i den rigtige startbølge af hensyn til pladsen på ruten.
  • Kl. 18.15 Start stafetholdene (løbere på 1. tur)
  • Kl. 18.00-20.00 Udlevering af madkurv. Voucher til madkurv er pakket i kuverten med startnumre. Bemærk: Voucher til drikkevare er på selve startnummeret.

Præmier: Der udloddes 3 gavekort per klasse.
Omklædning: Vejle Atletik Stadion.
Parkering: Nørremarkscentret og området omkring Vejle Atletik Stadion.
Resultatliste: Se www.vejlelober.dk
Diplom: Udskrives fra www.sportstiming.dk

Madkurv:
Voucher til madkurv ligger i kuverten med startnumre. Madkurv udleveres mod forevisning af voucher kl. 18.00- 20.00.

Øl og vand: Sælges på stadion. Bemærk: Voucher til en drikkevare (øl eller vand) sidder på selve startnummeret.

Teltplads: Man er velkommen til at stille telt/pavillon op på græsset, på Vejle Atletik Stadion. I kan også leje plads i stortelt inkl. borde og stole for 500 kr. per hold. Teltplads bestilles senest den 13. august via hjemmesiden www.vejlelober.dk, eller ved at kontakte klubbens sekræter på e-mail (ks@vejle-if.dk).

Vejle Idrætsforening Helligkildevej 2, 7100 Vejle – www.vejle-if.dk