Vejle IF atletik er samarbejdsklub og en aktiv del af EliteVejle.

Vi dækker bredt; først og fremmest med to af byens højest profilerede atleter, Daniel Wagner og Kasper Filsø.

Vi har også nye atleter på vej, som bruger EliteVejles støtte til talentudvikling.

Line Grønbæk Andersen går i eliteidrætsklasse og træner hver tirsdag og torsdag med sin træner, Anders Sækmose, på Vejle Idrætsefterskole takket være tilbuddet om eliteidrætsklasse 7.-9. klasse fra EliteVejle i samarbejde med NOVAskolen.

EliteVejle giver sammen med uddannelsesinstitutioner i Vejle mange muligheder for uddannelse for sportstalenter.

Sarah Sækmose har benyttet EliteVejles tilbud om fysioterapi, da hun blev ramt af en skade. Ud over fysioterapi udbyder EliteVejle også ernæringskurser og sportspsykologisk konsultation til sportstalenter, deres forældre og klubber.

I Vejle IF er vi utroligt glade for samarbejdet med EliteVejle og derigennem at kunne tilbyde klubbens atleter så gode muligheder for, at de kan blive bedre til atletik og udnytte deres talent.

Læs mere om EliteVejle

EliteVejle på Facebook