Her kommer løbende tilmeldinger til danske mesterskabsstævner for masters. Næste mesterskab:

Danske indendørs mesterskaber for masters 2020

Dato: 1. – 2. februar 2020
Sted: Randers Atletikhal – Langvang Idrætscenter, Mariagervej 182, 8930 Randers NØ
Arrangør: Randers Freja Atletik & Motion og DAF

Praktiske informationer: Se arrangørens egen side for praktiske informationer omkring adresse, faciliteter m.m.

Invitation fra Randers

Foreløbigt tidsskema

Bemærk: Tilmelding i en øvelse i et igangværende stævne koster 5 x startpenge. Klubben betaler her kun det ordinære startgebyr (efter DAF’s satser), mens atleten selv skal betale et eventuelt ekstragebyr. Hvis atleten ikke møder til start i en øvelse, så kommer man også til selv at betale startpenge. Hvis man bliver skadet, syg eller der opstår en anden for klubben acceptabel hindring, betaler klubben startpengene.

Tilmelding nedenfor senest den 17. februar 2020.

Tilmeldingen til DM for masters indendørs 2020 er lukket den 17. februar 2020.