Her kommer løbende tilmeldinger til danske mesterskabsstævner for masters. Næste mesterskab:

Danske udendørs mesterskaber for masters 2020

Dato: 21. – 23. august 2020
Sted: Greve Stadion – Lillevangsvej 88, 2670 Greve
Arrangør: Greve Atletik og DAF

Invitation fra Greve

Tidsskema og praktiske informationer: Foreløbigt tidsskema offentliggøres på hjemmesiden www.greve-atletik.dk. Øvelserne starter kl. 18:00 fredag, 12:00 lørdag og 10:00 søndag. Det endelige tidsskema offentliggøres den 17. august på Greve Atletiks hjemmeside.

Bemærk: Tilmelding i en øvelse i et igangværende stævne koster 5 x startpenge. Klubben betaler her kun det ordinære startgebyr (efter DAF’s satser), mens atleten selv skal betale et eventuelt ekstragebyr. Hvis atleten ikke møder til start i en øvelse, så kommer man også til selv at betale startpenge. Hvis man bliver skadet, syg eller der opstår en anden for klubben acceptabel hindring, betaler klubben startpengene.

Tilmelding nedenfor senest den 6. august 2020.

Tilmeldingen til DM for masters udendørs 2020 er lukket.