Her kommer løbende tilmeldinger til danske mesterskabsstævner for masters. Næste mesterskab:

Danske indendørs mesterskaber for masters 2019

Dato: 2. og 3. februar 2019
Sted: Randers Atletikhal, Langvang Idrætscenter, Mariagervej 182, 8930 Randers NØ
Tid: Mesterskabet begynder lørdag kl. 11

Randers Freja Atletik er glade og stolte over atter at kunne byde velkommen til DM for Master. Mesterskaberne 2019, indendørs vil for 3. gang blive afviklet i vores flotte atletikhal. Vi håber, at rigtig mange af dansk atletiks mastersatleter vil lægge turen forbi Randers, så hallen vil komme til at emme af god atletik. Rammerne er atter sat til et godt stævne med forhåbentlig mange gode resultater.

Øvelser: 60 m hæk – 60 m – 400 m – 1500 m – Stang – Trespring – Kugle – 200 m – 800 m –
3000 m – Længde – Højde.
NB: Starthøjde for stangspring angives ved tilmelding.

Hvis vejret tillader det, står Masterkomite for udendørs kast; hammer og vægt den ene dag og
diskos den anden dag. Øvelserne udendørs er ikke medaljeøvelser.

Vejledende tidsskema

TILMELDING nedenfor senest den 19. januar kl. 20
BemærkTilmelding i en øvelse under et igangværende stævne koster typisk 5 x startpenge. Klubben betaler her kun det ordinære startgebyr, mens atleten selv skal betale evt. ekstragebyr. Hvis man ikke møder til start i en tilmeldt øvelse, kommer man selv til at betale startpenge. Klubben betaler dog startpenge, hvis den manglende start skyldes skade eller sygdom.

3. halvleg med fest og hygge:
Traditionen tro indbydes der til 3. halvleg for masters og mangekæmpere med fællesspisning og hygge lørdag aften i lokalerne ved Atletikstadion med start kl. 19.00. Der vil blive serveret en lækker buffet med kolde og lune retter.
Prisen er kr. 200,- incl. velkomstdrink. Drikkevarer købes på stedet og til favorable priser.
Bemærk: Vejle IF dækker ikke 3. halvleg, så du bedes selv sørge for betalingen på MobilePay 80942. Skriv dit navn og 3. halvleg ved betalingen.

Tilmeldingen til DM for masters indendørs 2019 er lukket.