Velkommen til RaceRunning Vejle

VINDER AF PRISEN FOR ÅRET FORENING I PARASPORT VEJLE 2017

Vi er medlem af Vejle IF og hører under atletik i Vejle IF.

På atletikstadion (bedre kendt som det gamle stadion i Vejle) mødes vi pt. 7 aktive til træning hver mandag kl. 17:30-18:30.

Aldersgruppen er i øjeblikket fra 3-30 år, men du er velkommen om du er yngre eller ældre.

I RaceRunning Vejle træner vi både individuelt og fælles, så der er mulighed for at dyrke enten motionsløb eller træne på konkurrenceplan.

Vi deltager i stævner, både lokale og på landsplan.

Vi træner i øjeblikket fra marts til slutningen af juni og fra slutningen af august til slutningen af november. Vi træner ude og i al slags vejr, så husk evt. regntøjet og varmt tøj. Derudover er vi igang med at undersøge mulighederne for indendørs træning, så sæsonen bliver lidt længere og pauserne lidt kortere.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab og at have det sjovt. Så kan du lide at løbe, have det sjovt og er du frisk på nye udfordringer, så kig forbi RaceRunning i Vejle.

Alle er velkomne til at komme og træne RaceRunning du skal blot møde op.

Vejle RaceRunning stiller en løbecykel (RaceRunner) til rådighed, men du er også meget velkommen til at medbringe din egen.

Vi træner på Vejle gamle stadion, Helligkildevej 2 hver mandag fra kl 17:30-18:30.

Er du interesseret og vil vide mere, kan du kontakte træner Line Vacker på tlf. 42257620.

Du kan også hente mere info om Racerunners i hele Danmark på  http://www.racerunning.dk