Nytårskur i ungdomsafdelingen

Dato: Fredag den 11. januar 2019
Tid: 17:30
Sted: Klublokalerne

Kom og vær med i ungdomsafdelingens nytårskur,  hvor vi uddeler årets atletikmærker, regionsmedaljer, klubrekorder og pokaler.

Vi begynder klokken 17:30 med fællesspisning. Menuen står på buffet. Alle deltagere/familier kommer med en ret til buffeten. Husk også eget service og drikkevarer. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.
Efter den fælles spisning begynder uddelingen af regionsmedaljer, atletikmærker, klubrekorder, pokaler m.m.
Igen i år bliver der  mulighed for overnatning i klubhuset, hvor børnene kan blive og hygge og overnatte, når nytårskuren og alle uddelingerne er afsluttet (der være vågne voksne tilstede hele natten).
Vi vil spille brætspil, lave konkurrencer og andet sjov. Dette kræver dog tilmelding (med navnet på den, som skal overnatte) til Jacob Nygaard på mail på  eller på sms: 60633821. Det koster 20 kr. til morgenmad plus diverse. De 20 kr. kan betales på dagen.
Der er morgenmad fra kl. 9:00 og derefter fælles oprydning (afhentning senest kl. 10:00).

Godt nytår til jer alle!

Ønsker klubsekretæren, forældregruppen og trænerne.

Se billeder nedenfor fra tidligere års nytårskur: