Nytårskur i ungdomsafdelingen

Dato: Fredag den 12. januar 2018
Tid: 17:30
Sted: Klublokalerne

Kom og vær med i ungdomsafdelingens nytårskur,  hvor vi uddeler årets atletikmærker, regionsmedaljer, klubrekorder og pokaler.

Vi begynder klokken 17:30 med fællesspisning. Menuen står på buffet. Alle deltagere/familier kommer med en ret til buffeten. Husk også eget service og drikkevarer.
Igen i år bliver der  mulighed for overnatning i klubhuset (der være vågne voksne tilstede hele natten).
Vi vil spille brætspil, lave konkurrence og andet sjov. Ønsker I at deltage i overnatningen, koster det 20 kr.
Der er morgenmad fra kl. 9:00 og derefter fælles oprydning (afhentning senest kl. 10:00).
Vi har brug for hjælp fra et par forældre, som vil overnatte. Kan I hjælpe, så skriv til Joan på 6037 0402.
Ønsker I at overnatte, så send en sms på mobil 6037 0402 med navnet på den, som skal overnatte.

Tilmelding til nytårskuren kan ske på atletiks Facebook-side.

Godt nytår til jer alle!

Ønsker klubsekretæren, forældregruppen og trænerne.

Se billeder fra tidligere års nytårskur: