Bliv medlem

I Vejle IF kan du dyrke flere forskellige former for idræt. Vi har en atletikafdeling, en motionsafdeling og en triatlonafdeling, og der er mulighed for træning uanset alder.

Her kan du se vores nuværende kontingentsatser.

• Atletik, børn 3-9 år – kr. 60 pr. måned (ekskl. styrkecenter)
  • Atletik, børn 10-11 år – kr. 70 pr. måned (ekskl. styrkecenter)
  • Atletik, unge 12-15 år – kr. 90 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Atletik, unge 16-19 år – kr. 115 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Atletik, senior og masters (20-59 år) – kr. 125 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Atletik, masters (+60 år) – kr. 105 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Motion – kr. 500 årligt (eksl. styrkecenter)
  • Løb i Vejle (løbehold) – kr. 700 årligt (inkl. et startnr. til Vejle Ådal-løbet, eksl. styrkecenter)
  • Løbeskolen (foråret 2017)  – kr. 400 for 3 mdr. (ekskl. styrkecenter)
  • Fortræning til Copenhagen Halvmarathon 2017 – kr. 400 for 3 mdr. (ekskl. styrkecenter)
  • Styrkecenter (tilkøb) – kr. 200 årligt
  • Triatlon – kr. 1.200 årligt (inkl. styrkecenter)
  • Tri-skolen – kr. 1.990 årligt (ekskl. styrkecenter)
  • Passiv – kr. 150 årligt

Sådan bliver du medlem

For at blive meldt ind i Vejle IF og betale dit kontingent skal du udføre flg. to trin i vores Klubmodul:

Trin 1: Oprette en profil, som bliver dit medlemslogin.
(Hvis du allerede har oprettet et medlemslogin i Klubmodul, bedes du logge ind med din profil.)

Trin 2: Betale kontingent med Dankort.

Bemærk: Du er ikke meldt ind i Vejle IF,  før du har udført både Trin 1 og Trin 2 og betalt for dit medlemsskab.

Hvis du har brug for hjælp ved tilmeldingen eller ikke har et Dankort, bedes du sende en e-mail til Niels Olav Nielsen, klubbens kasserer.

Klubmodul er et eksternt system: Her kan du gå til Klubmodul (åbner i nyt vindue)

Se/ret dine medlemsoplysninger

Hvis du på et senere tidspunkt gerne vil se eller rette dine medlemsoplysninger (fx e-mail, telefonnummer og betalingsoplysninger) – foregår det også via Klubmodul. Du kan altid se dine medlemsoplysninger ved at logge ind i Klubmodul med dit medlemslogin (profil).

Hvis du ønsker at vide mere om de fordele, som du får som medlem af Vejle IF, så udfyld nedenstående formular. Så kontakter vi dig med materiale.