I Vejle IF kan du dyrke flere forskellige former for idræt.

Vi har en atletikafdeling, en motionsafdeling og en triatlonafdeling.

Her kan du se vores kontingentsatser gældende fra 1. januar 2019.

• Atletik, børn årgang 2009 og yngre – kr. 60 pr. måned
  • Atletik, børn årgang 2008 til 2009 – kr. 70 pr. måned
  • Atletik, unge årgang 2004 til 2005 – kr. 90 pr. måned
  • Atletik, unge årgang 2000 til 2003 – kr. 115 pr. måned
  • Atletik, senior og masters (årgang 1960 til 1999) – kr. 125 pr. måned
  • Atletik, masters (årgang 1959 og ældre) – kr. 105 pr. måned
  • Motion/Løb i Vejle  kr. 700 årligt (inkl. et startnr. til et løb i Vejle IF, gælder dog ikke 1/2-maratondistancen ved Vejle Ådalløbet og Dr. Nielsen hyggemaraton).
  • Triatlon – kr. 1.200 årligt
  • Passive – kr. 150 årligt

Hvis man som medlem ønsker adgang til styrkelokalet, kan man kontakte Thorkild Bo på e-mail og mod et depositum på 200,- kr. få udleveret en nøglechip.

Sådan bliver du medlem

For at blive meldt ind i Vejle IF og betale dit kontingent skal du udføre flg. to trin i vores Klubmodul:

Trin 1: Oprette en profil, som bliver dit medlemslogin.
(Hvis du allerede har oprettet et medlemslogin i Klubmodul, bedes du logge ind med din profil.)

Trin 2: Betale kontingent med Dankort.

Bemærk: Du er ikke meldt ind i Vejle IF,  før du har udført både Trin 1 og Trin 2 og betalt for dit medlemsskab.

Sådan opretter man sig …manual i billeder: bliv medlem- løb i Vejle

Hvis du har brug for hjælp ved tilmeldingen eller ikke har et Dankort, bedes du sende en e-mail til Niels Olav Nielsen, klubbens kasserer.

Klubmodul er et eksternt system: Her kan du gå til Klubmodul (åbner i nyt vindue)

Se/ret dine medlemsoplysninger

Hvis du på et senere tidspunkt gerne vil se eller rette dine medlemsoplysninger (fx e-mail, telefonnummer og betalingsoplysninger) – foregår det også via Klubmodul. Du kan altid se dine medlemsoplysninger ved at logge ind i Klubmodul med dit medlemslogin (profil).

Hvis du ønsker at vide mere om de fordele, som du får som medlem af Vejle IF, så udfyld nedenstående formular. Så kontakter vi dig med materiale.