Bliv medlem

I Vejle IF kan du dyrke flere forskellige former for idræt. Vi har en atletikafdeling, en motionsafdeling og en triatlonafdeling, og der er mulighed for træning uanset alder.

Her kan du se vores kontingentsatser gældende fra 1. januar 2018.

• Atletik, børn årgang 2009 og yngre – kr. 60 pr. måned (ekskl. styrkecenter)
  • Atletik, børn årgang 2007 til 2008 – kr. 70 pr. måned (ekskl. styrkecenter)
  • Atletik, unge årgang 2003 til 2006 – kr. 90 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Atletik, unge årgang 1999 til 2002 – kr. 115 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Atletik, senior og masters (årgang 1959 til 1998) – kr. 125 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Atletik, masters (årgang 1958 og ældre) – kr. 105 pr. måned (inkl. styrkecenter)
  • Motion – kr. 500 årligt (eksl. styrkecenter)
  • Løb i Vejle 2018 – kr. 700 årligt (inkl. et startnr. til Vejle Ådal-løbet, ekskl. styrkecenter)
  • Styrkecenter (tilkøb) – kr. 200 årligt
  • Triatlon – kr. 1.200 årligt (inkl. styrkecenter)
  • Passive – kr. 150 årligt

Sådan bliver du medlem

For at blive meldt ind i Vejle IF og betale dit kontingent skal du udføre flg. to trin i vores Klubmodul:

Trin 1: Oprette en profil, som bliver dit medlemslogin.
(Hvis du allerede har oprettet et medlemslogin i Klubmodul, bedes du logge ind med din profil.)

Trin 2: Betale kontingent med Dankort.

Bemærk: Du er ikke meldt ind i Vejle IF,  før du har udført både Trin 1 og Trin 2 og betalt for dit medlemsskab.

Hvis du har brug for hjælp ved tilmeldingen eller ikke har et Dankort, bedes du sende en e-mail til Niels Olav Nielsen, klubbens kasserer.

Klubmodul er et eksternt system: Her kan du gå til Klubmodul (åbner i nyt vindue)

Se/ret dine medlemsoplysninger

Hvis du på et senere tidspunkt gerne vil se eller rette dine medlemsoplysninger (fx e-mail, telefonnummer og betalingsoplysninger) – foregår det også via Klubmodul. Du kan altid se dine medlemsoplysninger ved at logge ind i Klubmodul med dit medlemslogin (profil).

Hvis du ønsker at vide mere om de fordele, som du får som medlem af Vejle IF, så udfyld nedenstående formular. Så kontakter vi dig med materiale.