Crossløbsserie for alle – børn og voksne, motionister og konkurrenceløbere

Du kan tilmelde dig crossløbsserien i Sydøstjylland 19/20 her.

Frem til den 27. oktober får du sæsonkortet billigere!

Crossløb er for dig, som vil udfordres på puls, underlag og bakker. Du får et mål med din løbetræning hele vinteren og bevarer motivationen og konditionen i den mørke og kolde tid.

Crossløbsserien Sydøstjylland består af 7 løb, der arrangeres af og afvikles hos 7 forskellige foreninger i perioden 9. november 2019 – 22. februar 2020. De 7 foreninger er Taulov Motion, Juelsminde Runners, HLLH, Horsens Orienteringklub, Vejle IF, Fredericia Løbeklub og Kolding KFUM Atletik & Motion.

Løbsdatoer og sted

Vejle IF arrangerer den første runde i cross-turneringen den 9. november:

• 1. runde – 9. november 2019 – Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle
  • 2. runde – 23. november 2019 – Rindbækvej 6, 8722 Hedensted (Hedensted Golfklub)
  • 3. runde – 7. december 2019 – Klubhuset, Åbjergskovvej 6, 8700 Horsens
  • 4. runde – 4. januar 2020 – Kolding (sted angives senere)
  • 5. runde – 18. januar 2020 – Hellebjerg Idrætsefterskole, Jens Engbjergs Allé, 7130 Juelsminde
  • 6. runde – 1. februar 2020 – Brandsøvej 35, 7000 Fredericia (Skærbæk Strandpark)
  • 7. runde – 22. februar 2020 – Klubhuset, Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia

Hvad er crossløb?

I atletikkens verden løbes crossløb i et terræn, der er anderledes end landevejen og atletikbanen. Underlaget kan således variere fra græs over skovstier til mudder eller andet spændende underlag. I vores crossløbs-serie er ruterne forskellige, både med hensyn til underlag, højdemeter og variation. Vi kan love dig, at du vil opleve et absolut minimum af asfalt. Så blandt de 7 løb, vil du helt sikkert få din egen favorit.

Ved crossløb får du udfordret din teknik og kondition som løber. Distancerne er ikke længere end, at alle kan være med – børn og voksne – også den almindelige motionist, som ikke har fokus på at vinde, og løberen, som løber for at få en god placering på resultatlisten.

I crossløbsserien samler du point i hvert løb, men du behøver ikke at deltage i alle 7 løb. Tilmeld dig hele serien, også selv om du ikke kan deltage i et enkelt eller to løb. Det kan betale sig!

Foruden en individuel konkurrence er der også en holdkonkurrence. Vil I deltage i den, er det vigtigt, at alle tilmelder sig i foreningens (holdets) navn. Du kan ikke skifte klub undervejs, så det er vigtigt, du får informationen med fra starten af. Så er du nemlig med til at samle point til jeres hold. Efter de 7 løb tælles pointene sammen og de tre bedst placerede foreninger (hold) kåres.