Crossløbsserie for alle – børn og voksne, motionister og konkurrenceløbere

Du kan tilmelde dig crossløbsserien i Sydøstjylland 20/21 senere

Frem til den x.x  får du sæsonkortet billigere.

Crossløb er for dig, som vil udfordres på puls, underlag og bakker. Du får et mål med din løbetræning hele vinteren og bevarer motivationen og konditionen i den mørke og kolde tid.

Crossløbsserien Sydøstjylland består af 7 løb, der arrangeres af og afvikles hos 7 forskellige foreninger i perioden 3. oktober 20209 – 13. marts 2021. De 7 foreninger er Taulov Motion, Juelsminde Runners, HLLH, Horsens Orienteringklub, Vejle IF, Fredericia Løbeklub og Kolding KFUM Atletik & Motion.

Løbsdatoer og sted

Vejle IF arrangerer den første runde i cross-turneringen den 31. oktober.

De øvrige steder kommer senest midt i august, hvor vi også har overblik over, hvornår vi forventer at åbne for tilmeldingen. Pga. COVID-19 bliver det senere end tidligere år, da vi gerne vil kende retningslinjerne, som gælder efter 1. september.

• 1. runde – 31. oktober 202009 – Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle
  • 2. runde – 21. november 2020 – (sted angives senere)
  • 3. runde – 5. december 2020 – (sted angives senere)
  • 4. runde – 16. januar 2021 – (sted angives senere)
  • 5. runde – 6. februar 2021 – (sted angives senere)
  • 6. runde – 17. februar 2021 – (sted angives senere)
  • 7. runde – 13. marts 2021 – (sted angives senere)

Hvad er crossløb?

I atletikkens verden løbes crossløb i et terræn, der er anderledes end landevejen og atletikbanen. Underlaget kan således variere fra græs over skovstier til mudder eller andet spændende underlag. I vores crossløbs-serie er ruterne forskellige, både med hensyn til underlag, højdemeter og variation. Vi kan love dig, at du vil opleve et absolut minimum af asfalt. Så blandt de 7 løb, vil du helt sikkert få din egen favorit.

Ved crossløb får du udfordret din teknik og kondition som løber. Distancerne er ikke længere end, at alle kan være med – børn og voksne – også den almindelige motionist, som ikke har fokus på at vinde, og løberen, som løber for at få en god placering på resultatlisten.

I crossløbsserien samler du point i hvert løb, men du behøver ikke at deltage i alle 7 løb. Tilmeld dig hele serien, også selv om du ikke kan deltage i et enkelt eller to løb. Det kan betale sig!

Foruden en individuel konkurrence er der også en holdkonkurrence. Vil I deltage i den, er det vigtigt, at alle tilmelder sig i foreningens (holdets) navn. Du kan ikke skifte klub undervejs, så det er vigtigt, du får informationen med fra starten af. Så er du nemlig med til at samle point til jeres hold. Efter de 7 løb tælles pointene sammen og de tre bedst placerede foreninger (hold) kåres.