Løbeskole i Vejle IF Bliv en GLAD løber og gør motion til en vane med Vejle IF

Kom rigtigt igang!

Har du oplevet at starte på træning og måtte stoppe pga. en skade eller simpelthen mistet lysten?
Det tror vi desværre mange har prøvet!
NU kan du komme rigtigt igang!
På løbeskolen starter vi med, at kombinerer walk & løb.
Selve træningsforløbet vil være meget afhængig af holdets sammensætning, men alle kan deltage, vi tilpasser træningen og øvelserne efter niveau.

Der vil være 2 ugentlige træninger i Vejle IF regi (tirsdag & torsdag) og det forventes at man selv planlægger 1 ”hjemmetræningsdag”.

Løbeskolen starter i uge 11 (d. 12.marts) og slutter i uge 22 med deltagelse i Vejle løbet

Det koster kr. 500 kr. at deltage i hele forløbet.

Ønsker du mere info kan du kontakte klubchef
Ronny Kert på klubchef@vejle-if.dk

Kom til informationsmøde:      Tirsdag d. 5. marts kl. 19.00 i klublokalerne

Start på løbeskolen:                    Tirsdag d. 12. marts kl. 18.30

Mødested begge dage:                Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Deltager du i løbeskolen, får du:

• Et træningsprogram med sjove og varierede øvelser – og vi starter fra scratch
  • Adgang til dygtige trænere med speciale i nye walkere/løbere
  • Adgang til træningscenter/styrkecenter
  • To ugentlig træningsaften – samt mulighed for at deltage i motionsfællesskab
  • Et startnummer til Vejle Løbet d. 2. juni 2019
  • En personlig løbebluse fra Craft.

Du vil opleve en træningsform, som er varieret, målrettet og seriøs, men som også er både sjov og social. Alt dette for kun kr. 500,- kr.

Du kan tilmelde dig her til løbeskolen.

Løbeskolens motto:
det skal være sjovt, seriøst og socialt at løbe sammen.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Løbeskolens leder Hans Beck Møller på telefon  +45 20 46 84 24eller mail: hm@beck-moeller.dk