Velkommen til Walk2Run -Løbeskolen

Gør motion til en vane med Vejle IF

Kom rigtigt igang! …Har du oplevet, at starte på et træningsforløb og måtte stoppe pga. en skade eller simpelthen fordi du har mistet gejsten?
Det tror vi desværre mange har oplevet !

Vejle IF starter derfor et HELT NYT Walk2Run hold.

Vi starter med 6 ugers powerwalk & styrketræning for at få opbygget muskler & sener rigtigt, derefter 6 uger med kombineret walk & løb, sidste fase på 8 uger tager vi fat på løbetræningen.

Walk2Run – løbeskolen starter i uge 5 og slutter i uge 22 med deltagelse i Vejle Løbet.

Så har du lyst til, at prøve den optimale pakke så er der opstart tirsdag d. 29. januar kl. 17.30 ( mødes foran klubhuset).

Walk2Run Løbeskolen er et koncentreret forløb for personer, som ikke har løbet før eller har været skadet og skal i gang igen.  Sammen får vi succes!

Informationsmøde:      Tirsdag d. 22/januar kl. 19.00 i klublokalerne

Opstart:                           Tirsdag d 29. januar  kl. 17.30

Mødested:                      Vejle Atletik Stadion, Helligkildesvej 2, 7100 Vejle

Deltager du i  Walk2Run (løbeskole), får du:

• Et 16 ugers træningsprogram med sjove og varierede øvelser – og vi starter fra scratch
  • Adgang til dygtige trænere med speciale i nye løbere/walkere
  • To ugentlig træningsaften – samt mulighed for at deltage i et motionsfællesskab
  • Et startnummer til Vejle løbet d. 2. juni 2019
  • En personlig løbebluse fra Craft.

Du vil opleve en træningsform, der er varieret, målrettet og seriøs, men som også er både sjov og social. Alt dette for kun kr. 500,- kr.

Du kan tilmelde dig her til løbeskolen på: klubchef@vejle-if.dk

Kontakt: hm@beck-moeller.dk, hvis du vil vide mere.