Velkommen til Løbeskolen
Kom godt igang -(igen)

Gør løb til en vane med Vejle IF

Vil du gerne i gang med at lære at løbe, og ønsker du at prøve at løbe dit første motionsløb?

Så kan du starte hos Vejle IF, der igen udbyder en Løbeskole på 14 uger med opstart tirsdag den 13.marts. 18.15( mødes foran klubhuset).

Løbeskolen er et kort, koncentreret forløb for personer, som ikke har løbet før eller har været skadet og skal i gang igen.  Sammen får vi succes!

Kom til informationsmøde:      Tirsdag den 6. marts kl. 19.00 i klublokalerne

Start på løbeskolen:                    Tirsdag den 13. marts kl. 18.15

Mødested begge dage:                Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Deltager du i løbeskolen, får du:

• Et træningsprogram med sjove og varierede øvelser – og vi starter fra scratch
  • Adgang til dygtige trænere med speciale i nye løbere
  • To ugentlig træningsaften – samt mulighed for at deltage i løbefællesskab
  • Et startnummer til Vejle Løbet d. 10. juni 2018
  • En personlig løbebluse fra Craft.

Du vil opleve en træningsform, som er varieret, målrettet og seriøs, men som også er både sjov og social. Alt dette for kun kr. 500,- kr.

Du kan tilmelde dig her til løbeskolen på www.vejle-if.dk

Kontakt evt. winni.simonsen@dgi.dk eller hm@beck-moeller.dk, hvis du vil vide mere.

Træningsprogram – Forår 2018

Link: ( kommer efter info møde d. 6.marts)