Gør løb til en vane

Vil du gerne i gang med at løbe, og ønsker du at prøve at løbe dit første motionsløb?

Vejle IF udbyder igen en Løbeskole for begyndere og let øvede på 14 uger.

Løbeskolen er et kort, intenst forløb for løbere, som endnu ikke er medlemmer af Vejle IF.
I forløbet kan du efter forårs løbeskolen deltage i Vejle Løbet løbet den 11. juni 2017. og efterårs løbeskolen deltager i Vejle Ådal 1/2 maraton( 5 eller 10 km).

• Du er velkommen til et uforpligtende informationsmøde, som afholdes for forårs holdet  mandag d. 28. februar klokken 18.30 og for efterårs holdet mandag d. 7. august kl.18.30  i Vejle IF’s klublokale, hvor vi bl.a. vil fortælle mere om træningsforløbets opbygning og præsentere vores trænere. Her kan du høre mere om forløbet, inden du tilmelder dig. ( først træningsaften til efterårsholdet er tirsdag d. 8. august kl. 18.30)

Du finder vores klublokaler på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Deltagerne i Løbeskolen får

• et træningsprogram med sjove og varierede øvelser,
  • adgang til dygtige trænere,
  • en ugentlig træningsaften,
  • et startnummer til Vejle Løbet den 11. juni 2017
  • og en løbebluse fra Craft.

Du vil opleve en træningsform, som er varieret, målrettet og seriøs, men som også er både sjov og social. Alt dette for kun kr. 400,- kr.