Gør løb til en vane – kom godt igang (igen!)

Vil du gerne i gang med at løbe, og ønsker du at prøve at løbe dit første motionsløb?

Vejle IF udbyder igen en Løbeskole for begyndere og let øvede på 14 uger.

Løbeskolen er et kort, intenst forløb for løbere, som endnu ikke er medlemmer af Vejle IF.
I forløbet kan du efter forårs løbeskolen deltage i Vejle Løbet og efterårs løbeskolen deltager i Vejle Ådal 1/2 maraton( 5 eller 10 km).

• Du er velkommen til et uforpligtende informationsmøde, som afholdes for forårs holdet  mandag d. 6. marts klokken 19.00 og for efterårs holdet tirsdag d. 14. august kl.19.00  i Vejle IF’s klublokale, hvor vi bl.a. vil fortælle mere om træningsforløbets opbygning og præsentere vores trænere. Her kan du høre mere om forløbet, inden du tilmelder dig. ( først træningsaften opstart er tirsdag d. 13. marts kl. 18.15 …opstart efter sommerferien d. 21. august)

Du finder vores klublokaler på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Deltagerne i Løbeskolen får

• et træningsprogram med sjove og varierede øvelser,
  • adgang til dygtige trænere,
  • to ugentlige træningsaftener
  • et startnummer til Vejle Løbet eller Vejle Ådal
  • samt en løbebluse fra Craft.

Du vil opleve en træningsform, som er varieret, målrettet og seriøs, men som også er både sjov og social. Alt dette for kun kr. 500,- kr.