Styrkecenter og Sportsklinik

IMG_0710

Billederne er fra klubbens styrkecenter/ sportsklinik der er tilgængeligt for alle klubbens medlemmer.
Når udendørs løbesæsonen går lidt i ”efterårs” stemning vil der blive lavet forskellige tilbud på motionshold, det kunne f.eks. være  styrketræning, konditionstræning, kettlebells træning, PNF udstrækning, brug af Foamroller osv.
Sportsklinikken er åben for alle medlemmer og vedr. behandling kan man aftale tid, kontaktinfo findes ved styrkecentret/sportsklinikken.

Sportsterapi

Skærmbillede 2016-08-31 kl. 08.48.12

Sportsterapi bruges effektivt til at behandle specifikke muskelspændinger (lændeproblemer, ondt i ryggen, spændte skuldre og spændt nakke mm.), og til skader (springerknæ, løberknæ, golfalbue, spændingshovedpine, skinnebensbetændelse, tennisalbue, achillessenebetændelse mm.). Her kan vi tilbyde.

• Sportsakupunktur
  • Sportsmassage
  • Manuel Sportsterapi (Triggerpunkter, PNF-udstrækning og Refleksterapi)
  • Recoverboots samt TENS

Sportsterapi er behandlinger for alle, og kan hjælpe, hvis du har f.eks. overstående problemer, eller hvis du er plaget af kroniske smerter eller spændingshovedpiner. Via behandlinger vil du opleve færre smerter og få en nemmere og mere overskuelig hverdag. Disse behandlinger er ekstremt effektive, og mange vil opnå HURTIG forbedring efter behandlingerne.

massage

14409506_10210419740951357_4631955979164099428_o