Løbehold

Løbehold og løbeskolen begynder igen den 3. marts kl. 18.30 på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Der er informationsmøde tirsdag den 25. februar kl. 19.00 i Vejle IF’s klublokaler på 1. sal (gul bygning) på Helligkildevej 2 i Vejle.

Klubben tilbyder forskellige løbehold. Her udleveres træningsprogrammer baseret på tre ugentlige træninger, hvoraf den ene træning foregår i fællesskab hver tirsdag fra Vejle Atletik Stadion.

Hvert hold ledes af 2-3 erfarne løbere, som sikrer, at alle får en god oplevelse.

Alle løbere kan tilslutte sig hold efter niveau.

LøbeskolenKom godt i gang – (igen) – Varer 3 måneder – Køleskabsprogram Løbeskolen forår 2020

Hyggeholdet – Snakketempo, jævnt tempo med fokus på det sociale løb
(der løbes 5-7 km og ca. i 6.30/7.00 tempo).

Let øvede – Struktureret og varieret træning med indlagte øvelser
(der løbes 5-10 km og ca. i 6.30/6.45 tempo).

Øvet – Struktureret og varieret træning med indlagte øvelser
(der løbes ca. 10 km og ca. i 5.30 tempo).

Hurtigt, Hårdt og Sjovt – Fartleg, interval- og tempoløb – Se programmet for 1. halvår 2020Se programmet for 2. halvår 2020

Trail – Trailløb i skoven
(der løbes ca. 1 time)

Spothold – hold, der oprettes i løbet af sæsonen, ofte med fokus på halv-/helmaraton.