Gør løb til en vane, kom rigtigt i gang

Løbeskolen (og nye løbehold) begynder igen den 3. marts kl. 18.30 på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle

Der er informationsmøde tirsdag den 25. februar kl. 19.00 i Vejle IF’s klublokaler på 1. sal (gul bygning) på Helligkildevej 2 i Vejle.

Løbeskolen varer 3 måneder og er for begyndere, som gerne vil i gang med at løbe. Vi afslutter løbeskolen med at deltage i Vejleløbet den 7. juni, hvor der er forskellige distancer at vælge imellem.

I løbeskolen bygger vi stille og roligt bygges konditionen op, og efter 4-5 måneder vil de fleste være i stand til at løbe 5 km uden pause.

Se programmet for foråret

Pris: 500 kr.

Trænere:
Hans Beck-Møller – E-mail: hm@beck-moeller.dk – Mobil: 4025 4712
Pia Kristine Hjort –  E-mail: p-kristine@hotmail.com
Else Werther – E-mail: wicca@ofir.dk
Johanne Dupont – E-mail: ljdkan@gmail.com

Husk hver gang:

• Opvarmning, åndedrætsøvelsen og balanceøvelsen
  • Tag mobilen med på turen, når du løber selv.
  • Tag hensyn i trafikken og vær OBS på færdselsloven.

Klubben tilbyder også forskellige løbehold. Læs mere om løbeholdene

Efter løbetræningen og omklædning er der mulighed for fælles hygge i vores klublokaler, hvor man kan købe brød og kaffe/te til meget billige penge.

Vejle IF råder over et stor styrketræningslokale, der er gratis at benytte for medlemmer hver dag uanset tidspunkt.

Et par gange om året inviterer vi til gratis foredrag om et løberelateret emne.

Ønsker du mere info, er du velkommen til at kontakte os på e-mail.