Vejle Ådal 1/2 marathon d. 28.oktober - Vejle IF

• ½ maraton:  kl. 14.00
  • 10 km:  kl. 14.25
  • 5 km:  kl. 14.35

Tilmelding: Ved onlinetilmelding tillægges et adm. gebyr på 15,00 kr.
Det er også muligt at tilmelde sig (uden adm. gebyr) hos SPORT 24, Bryggen i Vejle til og med den 20. oktober.

Startgebyr:
Til og med 15. oktober

• ½ maraton: 245,00 kr.( inkl. 1/2 pizza + Øl/sodavand efter løb )
  • 10 km: 125,00 kr.
  • 5 km: 80,00 kr.
  • Børn født 2004 el. senere, 5 km og 10 km:  60,00 kr.

Fra den 20. oktober og til og med den 28. oktober koster det 25 kr. ekstra

Bemærk: Deltagere under 16 år må ikke løbe ½-maraton.

Holdtilmelding: Hold større end 10 løbere kan få et regneark til indtastning af deltagere eller få tildelt sin egen tilmeldingskode. Ingen adm. gebyr. Kontakt klubchef på e-mail for at få kode/regneark. Holdtilmeldingerne på regneark skal returneres senest søndag den 21. oktober (derefter modtages ingen holdtilmeldinger via regneark). Tilmeldingskode gælder til og med den 24. oktober.

Bordreservation: Hold med mere end 10 deltagere kan reservere bord og stole i til fælles samling og hygge ved løbet. Det koster 100 kr. at reservere bord og stole til holdet.
Reserver bord.

Parkering:

Det er en god idé at parkere væk fra startstedet og gå det sidste stykke. Der er ikke plads til alle de mange biler ved startstedet.

Parkér tæt, så der bliver plads til flere
1 : Cirkuspladsen (rigtig god plads) – ca. 500 m til start
2 :  Sundhedshuset + DGI-huset (tidsbegrænset)
3 : Parkering over for DGI-Huset (tidsbegrænset, rigtig god plads)
4 : Region Syddanmark – Damhaven – (begrænset plads)
5 : Region Syddanmark – (god plads)
6 : Parkeringshus ved Bryggen (god plads)
7 : DGI-Husets parkeringsplads  (tidsbegrænset – 3 timer )
8 : Sundhedshuset + DGI-huset (tidsbegrænset)
9 : Rosborg Gymnasium
10 : Hal 5 (afhentning af startnummer m.m.)
11 : START/MÅL område
12 : Værdiopbevaring samt Expo af udstillere

Startnumre: Udlevering af startnumre sker fra kl. 11.30, så kom i god tid for at undgå kø. Udlevering sker  i hal 5 i DGI-huset ved indgang Vest, hvor starten også går fra. Udlevering af startnumre er delt op i forhold til distance, så du bedes henvende dig ved et af de borde, som har startnumre til din distance. For at få udleveret startnummeret skal du oplyse dit startnummer. Det kan du finde på deltagerlisten her, når løbsdagen nærmer sig, eller på tavlen med alle deltagernavne, som står i hallen.

Bemærk: Hvis du er tilmeldt gennem et firma-/klubhold, som på forhånd (senest 21. oktober) har aftalt at hente startnumre samlet, skal du have udleveret dit startnummer hos jeres hold/kontaktperson.

Udlevering af startnumre til firma-/klubhold: Sker ved eftertilmeldingsbordet i hal 5 i DGI-huset. Oplys firmanavn, så får du som kontaktperson alle holdets startnumre udleveret samlet på én gang. Bemærk: Forbeholdt grupper, som allerede har meldt ind til os (senest 21. oktober), at de vil afhente på denne måde.

Eftertilmelding: Fra kl. 11.30-13.00. Vi tager imod MobilePay

Rettelser: Har du brug for at ændre navn og/eller distance etc. på løbsdagen, bedes du henvende dig ved Rettelser i hal 5. Evt. rettelser 25,00 kr.

Værdiopbevaring:  Hal 5 i DGI-Huset, Indgang vest

Information: DGI-Huset, Indgang vest.

Tidtagning: Varetages af Sportstiming. Engangschippen sidder i dit startnummer. Det er derfor vigtigt, at du ikke folder det, så du ødelægger chippen. En ødelagt chip betyder ingen tid, så pas på jeres startnummer.

Forplejning:  Vand og væske på ruten efter gældende regler (5,10 og 16 km).
I mål: Frugt, müslibar og kage. Kage finder du indenfor i hal 5.

Resultat på touch-skærm: Når du er kommet i mål kan du inde i hal 5, hvor du fik udleveret dit
startnummer, finde en af 4 touch-skærme. Her kan du slå din sluttid op og se dit resultat med det samme.
 Præmieoverrækkelse: Tidspunkt kommer senere. Der vil være præmier til 1., 2. og 3. pladsen på alle
distancer for herrer og damer. Der vil også være præmie til de 3 hurtigste børn (piger og drenge) på 5 og 10
km. Der er desuden lodtrækningspræmier og spurtpræmier.

Kiosk: I kiosken sælges bl.a. boller, drikkevarer og slik. Vi tager imod MobilePay.

Omklædning og bad: DGI-Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5.

Diplom: Kan du udskrive sådan:

1. Find dit resultat i resultatlisten.
  2. Klik på dit navn.
  3. Klik på “Vis diplom”.