Praktiske oplysninger Vejle Ådal 1/2 marathon 2018

Dato og tidspunkt: Søndag d. 27. oktober 2019

Start og mål:
DGI-huset på Vestre Engvej, Vejle, Indgang Vest (hal5)

• Walk 1/2 maraton : kl. 12.30
  • Tidlig start 1/2 maraton Kl. 13.00 (deltagere der forventer at bruge over 3 timer)
  • 1/2 maraton:  kl. 13.30
  • 10 km:  kl. 13.50
  • 5 km:  kl. 14.00

Tilmelding:
Onlinetilmelding er INKL. adm. gebyr.
tilmeldings link: ( kommer)

Det er også muligt at tilmelde sig uden gebyr direkte hos SPORT 24, Bryggen i Vejle til og med den 20. oktober.

Startgebyr:
Til og med 13. oktober kl. 23.59

• ½ maraton: 260,00 kr.(forplejning + Øl/sodavand efter løb ) samt medalje
  • 10 km: voksne 135,00 kr./ungdom 70,00 kr.
  • 5 km: voksne 100,00 kr. /ungdom 70,00 kr.

på distancerne 10 & 5 km kan forplejning tilkøbes for kr. 50,- ved tilmelding.

Fra d. 14. oktober og til og med d 21. oktober koster det 20,00 kr. ekstra

Bemærk: Deltagere under 16 år må ikke løbe ½-maraton.

Holdtilmelding:
Hold større end 10 løbere kan få et regneark til indtastning af deltagere eller få tildelt sin egen tilmeldingskode. Ingen adm. gebyr. Kontakt klubchef på e-mail for at få kode/regneark. Holdtilmeldingerne på regneark skal returneres senest d. 21. oktober (derefter modtages ingen holdtilmeldinger via regneark).
Bordreservation:
Hold med mere end 10 deltagere kan gratis reservere bord og stole i til fælles samling og hygge ved løbet.
Reserver bord.

Parkering:

Det er en god idé at parkere væk fra startstedet og gå det sidste stykke. Der er ikke plads til alle de mange biler ved startstedet.

Parkér tæt, så der bliver plads til flere
1 : Cirkuspladsen (rigtig god plads) – ca. 500 m til start
2 :  Sundhedshuset + DGI-huset (tidsbegrænset)
3 : Parkering over for DGI-Huset (tidsbegrænset, rigtig god plads)
4 : Region Syddanmark – Damhaven – (begrænset plads)
5 : Region Syddanmark – (god plads)
6 : Parkeringshus ved Bryggen (god plads)
7 : DGI-Husets parkeringsplads  (tidsbegrænset – 3 timer )
8 : Sundhedshuset + DGI-huset (tidsbegrænset)
9 : Rosborg Gymnasium
10 : Hal 5 (afhentning af startnummer m.m.)
11 : START/MÅL område
12 : Værdiopbevaring samt Expo af udstillere

Startnumre:
Udlevering af startnumre sker fra kl. 11.30, så kom i god tid for at undgå kø. Udlevering sker  i hal 5 i DGI-huset ved indgang Vest, hvor starten også går fra. Udlevering af startnumre er delt op i forhold til distance, så du bedes henvende dig ved et af de borde, som har startnumre til din distance. For at få udleveret startnummeret skal du oplyse dit startnummer. Det kan du finde på deltagerlisten her, når løbsdagen nærmer sig, eller på tavlen med alle deltagernavne, som står i hallen.

Bemærk:
Hvis du er tilmeldt gennem et firma-/klubhold, som på forhånd (senest 21. oktober) har aftalt at hente startnumre samlet, skal du have udleveret dit startnummer hos jeres hold/kontaktperson.

Udlevering af startnumre til firma-/klubhold:
Sker ved eftertilmeldingsbordet i hal 5 i DGI-huset. Oplys firmanavn, så får du som kontaktperson alle holdets startnumre udleveret samlet på én gang. Bemærk: Forbeholdt grupper, som allerede har meldt ind til os (senest 23. oktober), at de vil afhente på denne måde.

Eftertilmelding:
Fra kl. 11.30-13.00. Eftertilmelding på dagen koster kr. 20,- uanset alder & distance. (Vi tager imod MobilePay)

Rettelser:
Har du brug for at ændre navn og/eller distance etc. på løbsdagen, bedes du henvende dig ved Rettelser i hal 5. Evt. rettelser 20,00 kr.

Værdiopbevaring:
Hal 5 i DGI-Huset, Indgang vest

Information:
DGI-Huset, Indgang vest.

Tidtagning:
Varetages af Raceresult. Engangschippen sidder i dit startnummer. Det er derfor vigtigt, at du ikke folder det, så du ødelægger chippen. En ødelagt chip betyder ingen tid, så pas på jeres startnummer.

Forplejning:
Vand og væske på ruten efter gældende regler (5,10 og 16 km).
I mål: Frugt, müslibar og kage. Kage finder du indenfor i hal 5.

Resultat på touch-skærm:
Når du er kommet i mål kan du inde i hal 5, hvor du fik udleveret dit
startnummer, finde en af 4 touch-skærme. Her kan du slå din sluttid op og se dit resultat med det samme.

Præmieoverrækkelse
:
Tidspunkt kommer senere. Der vil være præmier til 1., 2. og 3. pladsen på alle
distancer for herrer og damer. Der vil også være præmie til (piger og drenge) på 5 og 10km. Der er desuden lodtrækningspræmier.
Ved løbsrekord M/K på 1/2 maraton i 2019 kr. 2.500,-
Herre rekord: David Wanjohi 1.06.06
Dame rekord: Sylvia Worm 1.15.20

Omklædning og bad:
DGI-Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5.

Diplom:
Kan du udskrive sådan:

1. Find dit resultat i resultatlisten.
  2. Klik på dit navn.
  3. Klik på “Vis diplom”.