Vejleløbet – 7. juni 2020

Søndag d. 7. juni kl. 10.15

Start og mål:
Helligkildevej 2 og Vejle Atletik Stadion

Starttider: (ændringer kan forekomme i 2020)

• Kl. 10:20 – Velkomst
  • Kl. 10:25 – Opvarmning
  • Kl. 10:30 – Paraløb for børn med Racerunners Børneløb 977 m
  • Kl. 10:35 – Børneløb 977 m
  • Kl. 10:50 – Opvarmning
  • Kl. 11:00 – Start: Ungdomsløb 1, Ungdomsløb 2 og Løb 3,8 km (fællesstart)
  • Kl. 11:10 – Løb 6,1 km
  • Kl. 11:20 – Løb 10,0 km
  • Kl. 11:30 – Walk 3,8 km

Ruter:
4 ruter i Nørreskoven i Vejle – 10,0 km, 6,1 km, 3,8 km og 997 m.

Distancer:

Bemærk: Ved børneløbet må én forælder løbe med pr. barn, hvis barnet ikke vil løbe alene.(Den forælder, som løber med, skal ikke tilmelde sig). Vær opmærksom på ikke at pace dit barn, men kun være med som tryghed. Lad barnet bestemme tempoet.

Priser:
Til og med x. maj. (Fra x. maj – x. maj tillægges alle distancer kr. ,- )

• Børneløb:,- kr.
  • Ungdomsløb 1:,- kr.
  • Ungdomsløb 2:,- kr.
  • Walk 3,8 km:,- kr.
  • Løb 3,8 km: ,- kr./ ungdom ,- kr.
  • Løb 6,1 km: ,- kr./ ungdom x,- kr.
  • Løb 10,0 km: ,- kr. for voksne/ ungdom. x,- kr.

Tilmelding:

• Online senest d. x. maj kl. . Onlinetilmelding  er INKL. gebyr.
  • Hos SPORT 24, Bryggen, 7100 Vejle senest d. x .maj. Intet gebyr.
  • Holdtilmelding (ved 10+ deltagere). Kontakt klubben på e-mail og få tilsendt et regneark til indtastning af jeres deltagere. Holdtilmeldingerne skal returneres senest d. xm maj.

Eftertilmelding:
På løbsdagen fra kl. 9.00 på Vejle Atletik Stadion. Eftertilmeldingsgebyr: +20,00 kr.
Evt. rettelser 20,00 krKom i god tid!

Startnumre:
Kan afhentes på løbsdagen fra kl. 9.00, så kom i god tid.
Udleveres også før løbet fredag d. x. maj kl. 14:00 – 16:30 (Vejle IF, 1. sal, Helligkildevej 2).

Bemærk
: Hold (10+ deltagere), der gerne vil hente deres startnumre samlet, bedes give besked til klubchef på e-mail senest d. x. maj.

Bemærk: Du kan finde dit startnummer på deltagerlisten i dagene op til løbet (søg på fornavn).

Opvarmning:
Der er opvarmning ved :

• Kl. 10:50-11:00 Øvrige løb

Væskedepot: Der er vand i mål og på ruterne:

• 6,1 km ruten: Efter ca. 5 km
  • 10,0 km ruten: Efter ca. 5 km

Forplejning i mål:
Til alle deltagere har vi kildevand samt frugt.

Salg af mad og drikke:
Forudbestilling af mad og drikke:
Ved onlinetilmelding til løbet (senest x maj) kan man forudbestille her:

• Sandwich (“Sunset Club” og/eller “Tasty Tuna”)  á 45 kr. – produceret af Sunset Boulevard.
  • Grillpølse med brød á 25,- kr./stk.
  • Dåseøl à 15,- kr stk. – dåsesodavand à 10,- kr/stk.

Forudbestilt fortæring kan afhentes på startnummer i madteltet i målområdet fra kl. 11:30.

Præmier:
Børneløb: ( 977m)
Til Børneløbet er der et gavekort til Roberts Isbar samt medalje og drikkedunk, sponseret af  Vejleløbets hovedsponsor Middelfart Sparekasse eller PwC.

Ungdomsløb:
Til ungdomsløbene 1 og 2  er der præmier til de tre hurtigste piger og drenge sponseret af SPORT 24 samt drikkedunk sponseret af Vejleløbets hovedsponsor, Middelfart Sparekasse eller PwC

Desuden tilbyder Vejle IF et gratis medlemskab af deres atletikafdeling til alle deltagere i  børneløbet & ungdomsløbene på tre måneder (august-oktober 2020).

I “voksenløb”
(3,8 km, 6,1 km og 10,0 km) er der præmier til de tre hurtigste kvinder og mænd sponseret af SPORT 24.

I  walk
er der lodtrækningspræmier

Vigtigt:
For alle løbspræmier gælder, at det er bruttotiden, som er afgørende for den endelige placering.

Bruttotid afgør den samlede 1-2-3 M/K placering i mål. Bruttotid er ensbetydende med rækkefølgen i mål.
Nettotiden kan f.eks. være bedre for nr. 4 end nr. 3, da nettotid er fra man passerer tidstagningsmåtten ved start og til mål.

Holdkonkurrence på 10 km
Konkurrence for firmaer og foreninger på den lange 10 km distance. Det hold, der har den hurtigste tid for samlet 10 løbere, vinder holdkonkurrencen. Pokaler til  de 3 hurtigste hold.

Præmieoverrækkelse

• Kl.10:45 Børneløb
  • Kl.12:15 Øvrige løb

Lodtrækningspræmier på startnumre (forhåndstilmeldte).
Der er flotte præmie til  forhåndstilmeldte deltager (tilmeldt senest x. maj 2020).
Der udloddes bl.a. 50 billetter til en af Vejle Boldklubs hjemmekampe i sæsonen 2020/2021.  Alle lodtrækningpræmier udleveres fra teltet med lodtrækningspræmier fra kl. 11.30.

Præmie ved løbsrekord på 10,0 km:
Vind et weekendophold på Vejle Center Hotel.

Information og løbsledelse:
Vejle Atletik Stadion, 1. sal

Tidtagning:
Raceresult – Chip til automatisk tidtagning er fastklæbet på bagsiden af startnummeret. Startnumret skal bæres synligt på brystet.

Samaritter på stadion:
Ved væskedepotet på Helligkildevej og umiddelbart efter målet på Vejle Atletik Stadion.

Omklædning og toiletter:
Der er toiletter og omklædningsfaciliteter i klubhuset (Vejle Atletik Stadion) samt toiletter ved tribune D Vejle Stadion.

Parkering:
Der er parkering ved Atletik Stadion og Nørremarkscentret.

Værdiopbevaring:
Henvend dig ved deres informationstelt på stævnepladsen. Opbevaring på eget ansvar.

Diplom:
Kan du udskrive på: (Link kommer)

1. Find dit resultat i resultatlisten
  2. Klik på dit navn.
  3. Klik på “Vis diplom”.

Der bliver ikke udsendt diplom eller resultatliste efter løbet.

Certificering:
Vejleløbet var guld-certificeret af DGI og Dansk Atletik Forbund i 2019.

Leje af standplads:
Ønsker I som firma eller andre at reservere et fast område på banen på Vejle Atletik Stadion, kan I bestille det ved at sende en e-mail

Trekantens Telt & Serviceudlejning tilbyder færdigopstillede telt. mm. Se nærmere på www.lejtelt@dk

Force majeure:
I tilfælde af force majeure tilbagebetales startgebyret ikke. Startgebyr tilbagebetales ikke i tilfælde af skader, sygdom m.v.

Oplysninger:
Løbsleder Thorkild Bo Nielsen – Tlf. 28 10 70 40 – E-mail