Her kommer løbende tilmeldinger til danske mesterskabsstævner for masters. Næste mesterskab:

Danske udendørs mesterskaber for masters 2021

Dato: 27. – 29. august 2021
Sted: Marbækvej 10, 2750 Ballerup
Arrangør: Ballerup Atletik Klub

Tidsskema og praktiske informationer: Der er pt. ingen info om mesterskabet på Ballerups hjemmeside.

Bemærk: Der kan komme en anden fordeling af øvelserne på dagene. Fordelingen af øvelserne nedenfor er fra 2020.

Bemærk: Tilmelding i en øvelse i et igangværende stævne koster 5 x startpenge. Klubben betaler her kun det ordinære startgebyr (efter DAF’s satser), mens atleten selv skal betale et eventuelt ekstragebyr. Hvis atleten ikke møder til start i en øvelse, så kommer man også til selv at betale startpenge. Hvis man bliver skadet, syg eller der opstår en anden for klubben acceptabel hindring, betaler klubben startpengene.

Tilmelding nedenfor senest den 30. juli 2021.

Tilmeldingen til DM for masters udendørs 2021 er lukket.