займ манимен займ займер займ лайм
Motion

Hammer Trail er et af de hårdeste trailløb på dansk grund og finder sted hvert år i maj måned på Nordbornholm. Distancerne er 8 km, 17 km, 25 km, 50 km, 50 miles, 100 miles og 200 km.

Som deltager får du lov at opleve udsigten over Østersøen og prøve kræfter med stierne på Bornholms klipper. Du får også lejlighed til at møde andre trailløbere, både under løbet og ved grillmiddagen efter løbet.

I 2017 laver Vejle IF en samlet klubtilmelding til Hammer Trail. På den måde er vi i stand til at tilbyde alle medlemmer en klækkelig rabat på tilmeldingsgebyret.

Rabatten afhænger af antal tilmeldte, og ser således ud:
– 10% ved 5 tilmeldte
– 15% ved 6 – 10 tilmeldte
– 20% ved mere end 10 tilmeldte

Det er ikke en decideret klubtur – overnatning og transport er på eget ansvar. Men da vi er en del, der tager afsted, så er der naturligvis gode muligheder for fælles transport – ligesom det også er muligt at få gode fif til overnatning.

For at blive meldt til, så bedes du sende en mail med følgende oplysninger til formand@vejle-if.dk. Vejle IF foretager herefter en samlet tilmelding. Seneste tilmeldingsfrist er den 31/3-2017.

Mailen skal indeholde:
• Navn
• Email
• Telefon
• Fødselsdato
• Valg af distance (200 km, 100 miles, 50 miles, 50 km, 25 km, 17 km, 8 km)

Husk, at vælge korrekt distance, og husk, at du skal være medlem af Vejle IF.

Læs mere om Hammer Trail på hjemmesiden: http://hammertrail.dk/hammer-trail/

Betalingen afregnes senest 14 dage før. Information om hvorledes betalingen foretages sendes til din e-mail. Startgebyret refunderes ikke, men der vil være mulighed for at ændre distance.