займ манимен займ займер займ лайм

Vejle IF’s afdeling for masters

Fordele ved at dyrke atletik som master i Vejle IF

Vejle IF har mastershold for både kvinder og mænd. Du får gode muligheder for fælles træning på grund af mange aktive. Du får betalt alle startudgifter til masterskonkurrencer under Dansk Atletik Forbund. Du får betalt alle startudgifter til NM, EM, og VM for masters. Vejle IF betaler tilskud til rejseomkostninger til mesterskabsstævner eller holdkampe. Gode klub- og træningsforhold med alle redskaber til rådighed. Vejle IF har aktive i både kaste-, løbe- og springøvelser.

Aldersintervaller giver gode konkurrencevilkår

I de individuelle konkurrencer er aldersintervallerne 5 år. Det er derfor jævnaldrende der konkurrerer. Den yngste aldersgruppe er fra 30 til 34, og der er ingen aldersgrænse opad.

Muligheder for at kombinere rejser og atletik

På samme måde som det kendes fra maratonløb i de større byer rundt om i verden, giver mastersstævnerne mulighed for at komme ud at rejse. Hvert år er der internationale mesterskaber for masters skiftende imellem VM og EM. Der afvikles desuden nordiske mesterskaber, mangekamp og mesterskaber i langdistanceløb.

Træning

I sommerhalvåret træner vi primært på atletikanlægget, men vi benytter også flittigt den naturskønne Nørremarksskov, som ligger umiddelbart op til Vejle Atletik Stadion.