займ манимен займ займер займ лайм

Crossløbs-serie for alle – børn og voksne, motionister og konkurrenceløbere

Du kan nu tilmelde dig crossløbs-serien i Sydøstjylland, og frem til den 27. oktober får du sæsonkortet billigere!

HUSK: Angiv klub-/holdnavnet Vejle IF ved tilmeldingen; så er du med til at samle point til dit hold. Sidste år vandt Vejle IF 2. pladsen i holddysten.

Crossløb er for dig, som vil udfordres på puls, underlag og bakker. Du får et mål med din løbetræning hele vinteren og bevarer motivationen og konditionen i den mørke og kolde tid.

Crossløbs-serie Sydøstjylland består af 7 løb, der arrangeres af og afvikles hos 7 forskellige foreninger i perioden 9. november 2019 – 22. februar 2020. De 7 foreninger er Taulov Motion, Juelsminde Runners, HLLH, Horsens Orienteringklub, Vejle IF, Fredericia Løbeklub og Kolding KFUM Atletik & Motion.

Hvad er crossløb?

I atletikkens verden løbes crossløb i et terræn, der er anderledes end landevejen og atletikbanen. Underlaget kan således variere fra græs over skovstier til mudder eller andet spændende underlag. I vores crossløbs-serie er ruterne forskellige, både med hensyn til underlag, højdemeter og variation. Vi kan love dig, at du vil opleve et absolut minimum af asfalt. Så blandt de 7 løb, vil du helt sikkert få din egen favorit.

Ved crossløb får du udfordret din teknik og kondition som løber. Distancerne er ikke længere end, at alle kan være med – børn og voksne. Også den almindelige motionist, som ikke har fokus på at vinde, og løberen, som løber for at få en god placering på resultatlisten.

I crossløbs-serien samler du point i hvert løb, men du behøver ikke at deltage i alle 7 løb. Tilmeld dig hele serien, også selv om du ikke kan deltage i et enkelt eller to løb. Det kan betale sig!

Foruden en individuel konkurrence er der også en holdkonkurrence, se mere under regler. Vil I deltage i den, er det vigtigt, at alle tilmelder sig i foreningens (holdets) navn. Du kan ikke skifte klub undervejs, så det er vigtigt, du får informationen med fra starten af. Så er du nemlig med til at samle point til jeres hold. Efter de 7 løb tælles pointene sammen, og vi kårer de tre bedst placerede foreninger (hold).

Reglerne for crossløbsserien kan læses nederst på dette link.

Kom og vær med – og oplev den gode stemning blandt andre løbeglade – selv når efterårsregnen eller sneen dækker landskabet.

Resultater

HOLD-resultatet, hvor Vejle IF blev nr 1. Ove Lausten, som er leder for  masters-atleter (veteraner) i Vejle IF, skriver flg. om det flotte holdresultat i sit seneste nyhedsbrev:

Resultatet blev: nr. 1 Vejle IF 4.339 point. Nr. 2 Kolding KFUM Atletik 4.150 point. Nr. 3 Frederica Triathlon Team 1 3.971 point. Det har igennem alle 7 runder været en meget tæt konkurrence, hvor det jo er point fra de 10 mest scorende i alle 7 runder, der tæller i  holdkonkurrencen, og maksimalt 10 deltagere pr. klub for at begrænse fordelen ved at være et stort hold. Holdkonkurrencen er gældende på tværs af alle aldersgrupper, så det er både ungdom og masters, der bidrager til det flotte resultat.

Løbsdatoer og sted 

 • 1. runde – 9. november 2019 – Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle
 • 2. runde – 23. november 2019 – Rindbækvej 6, 8722 Hedensted (Hedensted Golfklub)
 • 3. runde – 7. december 2019 – Klubhuset, Åbjergskovvej 6, 8700 Horsens
 • 4. runde – 4. januar 2020 – Kolding (sted angives senere)
 • 5. runde – 18. januar 2020 – Hellebjerg Idrætsefterskole, Jens Engbjergs Allé, 7130 Juelsminde
 • 6. runde – 1. februar 2020 – Brandsøvej 35, 7000 Fredericia (Skærbæk Strandpark)
 • 7. runde – 22. februar 2020 – Klubhuset, Fredericia Idrætscenter, Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia

I tilfælde af en aflysning har vi den 29. februar 2020 som reservedato. Mere information følger, hvis det bliver nødvendigt.

Distance og tid

Første start 12:00 – dernæst 12:04 og 12:30

Drenge / piger indtil 13 år (grøn start) 1 omgang (ca. 2,5 km)  Start kl. 12.04
Drenge / piger 14 – 15 år (rød start) 2 omgange (ca. 5 km)  Start kl. 12.00
Kvinder 16 – 80+ (rød start) 2 omgange (ca. 5 km)  Start kl. 12.00
*** Kvinder 16 – 69 (sort start) 3 omgange (ca. 7,5 km)  Start kl. 12.30
Mænd 16 – 69 år (sort start) 3 omgange (ca. 7,5 km)  Start kl. 12.30
***Mænd 16 – 69 år (rød start) 2 omgange (ca. 5,0 km)  Start kl. 12.00
Mænd 70 år og ældre  (rød start) 2 omgange (ca. 5 km)  Start kl. 12.00

*** Åbne klasser
Der er åben klasse for hhv. kvinder og mænd, der ønsker at løbe en anden distance, end deres aldersgruppe normalt indplacerer dem i:
Kvinder 16 – 69 år; 3 omgange; Sort start
Mænd 16 – 69 år; 2 omgang; Rød start
Løbere, som ønsker at løbe i disse to klasser, konkurrerer i den åbne klasse for hhv. kvinder og mænd. De konkurrerer dermed ikke i deres respektive aldersgruppe.

Man kan IKKE skifte klasse undervejs.

Aldersgruppe bestemmes af din alder 31. december i det år, hvor serien afvikles (2019).

Eksempel på indplacering i aldersgruppe:
Er du 39 år den 31. december 2019, deltager du i klassen 34-39 år.
Er du fyldt 40 år den 31. december 2019, deltager du i klassen 40-44 år.

Priser  (inkl. tilmeldingsgebyr)

Rød og sort startgruppe
275 kr. for hele serien (7 løb) ved tilmelding senest søndag 27. oktober – herefter er prisen 400 kr.
Enkelt løb: 80 kr. pr. løb indtil fredag før løbet kl. 23.59 – herefter er prisen 100 kr.

Grøn startgruppe
150 kr. for hele serien (7 løb) ved tilmelding senest søndag 27. oktober – herefter er prisen 250 kr.
Enkelt løb: 60 kr. pr. løb indtil fredag før løbet kl. 23.59 – herefter er prisen 80 kr.

Du bliver ikke pålagt yderligere tilmeldingsgebyr – det er inkl. i prisen.

Startnummer

Der løbes med startnummer med chip og rygnummer med aldersklasse-markering (krav).
Startnummer er personligt – det må IKKE overdrages til andre!
Start- og rygnummer skal bruges til alle løb – så husk at gemme dit startnummer.

Pris for nyt startnummer: 20 kr. Pris for nyt rygnummer: 5 kr. Betales på løbsdagen (gerne kontant; ellers MobilePay). Køb af nyt nummer skal ske senest 20 minutter før løbsstart.

Tilmeldingsfrister
Når du tilmelder dig, skal du udfylde de påkrævede felter og vælge, hvilken rute du vil deltage i. Tryk Fortsæt, og du kommer til betaling. Når du har betalt, vil du modtage en mail med bekræftelse, og du vil fremgå af deltagerlisten.
Bemærk: Ved MobilePay oplever vi få gange, at pengene blot reserveres. Det betyder, at du ikke er tilmeldt og heller ikke fremgår af deltagerlisten. Så vi anbefaler, at se efter, om du er på deltagerlisten efter din tilmelding.

Du kan tilmelde dig online helt frem til 20 minutter før løbsstart,men ved tilmelding senest 27. oktober, kan du få alle 7 løb til særdeles fordelagtig pris!

Vi opfordrer til, at du tilmelder dig inden ankomsten til det enkelte løb. Eftertilmelding på stedet vil være online fra pc, hvor du selv indtaster og betaler med kreditkort. Så gør det endelig hjemmefra!

Praktisk info

 • Crossløbs-serien er et lavpraktisk koncept. Det synes vi er en del af charmen!
 • Vi har ikke ekstra toiletter, ekstra omklædning og dyre lydanlæg. Men bruger det der er på stedet. Derfor kan du opleve kø ved toiletterne og du skal stille dig tættere på startstregen for at høre.
 • Selvom forholdene nogle steder er små, vægter vi muligheden for en kop varm kaffe + evt. kage efter løbet.
 • Vi sørger for, at I ved, hvilke forhold der er ved det enkelte løb. Så I er forberedte på fx toiletkø, hvis der er få toiletter, afstand til start mv.
 • Du kan vælge at få praktiske informationer tilsendt på mail senest torsdagen før hver løbsdag eller vælge selv at følge med på Crossløbs-seriens Facebookside. Det vælges ved tilmeldingen!
 • Ved gruppetilmelding vil det være tilmelderens mail, der tilknyttes alle deltagerne på gruppetilmeldingen. Efterfølgende kan tilmelderen benytte linket i den tilmeldingsmail, han/hun får tilbage, og skifte e-mail på de andre på holdet, så de hver især modtager e-mails om praktiske informationer, hvis den løsning er valgt.