займ манимен займ займер займ лайм
Atletik

Nekrolog over Kim Madsen

Kim Madsen døde den 20/12 2018. Begravelsen har fundet sted under private former den 28/12 2018.

Kim Madsen, som var født i 1941, var i sine yngre dage i tresserne aktiv som atletikudøver i Vejle IF. Han satte den 4/8 1965 seniorklubrekord på 1000 m med den flotte tid 2.30,7. Rekorden er ikke blevet slået siden, selvom der har været gjort forsøg på det.

I sin erhvervskarriere har Kim været ejer af og har stået for driften af Hotel Ballumhus sammen med sin ægtefælle, Putte.

Kim var fra naturens side udstyret med en god sangstemme og var kendt som en fremragende og populær dansktopsanger. Med gruppen Kim og Drengene har han således haft stor succes på Dansktoppen.

I Vejle IF masters har vi fået vandrepokalen Ballumhus Pokalen af Kim. Ballumhus Pokalen uddeles til den, der sætter dansk mastersrekord eller den, som scorer flest point på holdet i årets løb.

Kim og Putte fik tilsendt det månedlige nyhedsbrev fra masters. Han kommenterede flere gange sin glæde ved at kunne læse, når vi har haft succes med holdet eller individuelt inden for atletik. På den måde holdt han hele tiden kontakten til Vejle IF.

Æret være Kims minde.