займ манимен займ займер займ лайм
Arrangementer

Til alle medlemmer i Vejle IF.

Vejle IF skal naturligvis deltage i årets Stafet For Livet d. 18.-19. august på Vejle Stadion.
Vi vil gerne have, at så mange som mulig støtter op omkring projektet og vil gerne opfordre jer til at tilmelde jer vores hold på

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/vejle

Vores hold hedder – Vejle IF Motion– og vi har brug for JERES hjælp. Det koster 100,- kr at deltage og støtter Kræftens Bekæmpelse. Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft.

Som holddeltager støtter du kampen mod kræft. Dels ved at være med på et hold, der samler penge ind. Men også ved at bakke op om Fighterne til fighterrunden og lysceremonien støtter du kampen mod kræft på en personlig og mindeværdig måde.

Uanset hvad du som holddeltager laver under Stafet For Livet, viser du viljen til at knække kræft og spreder håbet om, at livet ikke er slut, selv om kræften rammer.

Vi laver en plan med tidspunkter for løb/gang, så vi er sikre på, at der er gang i stafetten i alle 24 timer.. Skriv til mig, hvornår på dagen, du/I gerne vil løbe/gå – så prøver jeg at få dækket døgnet ind.

Jeg håber, at rigtig mange af jer vil støtte op omkring projektet og tilmelde jer hurtigst muligt. I kan læse meget mere om Stafet For Livet på deres hjemmeside.

Mange hilsener

Vejle IF – Dorte Hvilshøj

Dorte64@gmail.com